Gifbeker lijkt helemaal leeg te moeten, ook in Lochem!

31-08-19 NK Lochem


Voor het eerst een NK zonder 'onze Hans', dat was flink pittig. Desondanks had hij niets liever gehad dan dat wij doorgingen met het fanatiek uitoefenen van onze hobby. Daarom stond de Mitsubishi Evo na de opgelopen schade in Rosmalen er weer spik en span bij op deze mooie dag in Lochem! We weten dat die van boven meekijkt en dus laten we niets aan het toeval over!


Voor Govert was het alweer even geleden dat die achter het stuur zat van de Mitsubishi. Doordat de voorbereiding en het NK in Gersloot niet helemaal volgens plan liep heeft hij niet veel kunnen rijden. Daarom was het even flink wennen. Want er staat toch echt wel wat te gebeuren als je aan de start staat met zo'n machine. Hij kon dan ook niet ontkennen dat die voor de eerste manche op zaterdag toch ook wel heel zenuwachtig was. Maar die zenuwen maken al heel snel plaats voor adrenaline en concentratie wanneer de startlichten gedoofd zijn. Hij is vanaf de laatste startrij goed weg en kiest bij het ingaan van de eerste bocht toch voor zekerheid en besluit om aan de binnenkant te blijven. Hierdoor verliest die wel enkele plekken maar het belangrijkste voor het team is nu eerst even om probleemloos te finishen. En dat lukte hem ook. Gedurende de manche wist hij nog enkele plekken te winnen en goed in zijn ritme te komen. Ook in de tweede manche zag je Govert verder groeien in de auto. Wist beter zijn rempunt te bepalen en goede lijnen te kiezen waarmee hij veel snelheid meenam het rechte stuk op. Dat betaalde zich dan ook meteen uit met een hele mooie 3e plek. In de derde manche was Govert weer lekker in duel op het scherpst van de snede en de snelheid was veelbelovend. Alleen wederom liggend op een 3e plek komt die in de langzaamste bocht in een gat terecht breekt de wielnaaf uit elkaar. Hierdoor loopt het wiel eraf. Gelukkig gebeurde dit in de laatste bocht en kon hij het nog wel tot de finishlijn redden. Dat was even een domper want hierdoor verloor die nog wel een aantal plekken. Tóch weet hij zich als 9e te kwalificeren voor de grote finale. En dat was toch wel weer even lekker. Een NK finale!  Was de gifbeker van dit seizoen dan toch leeg? Het antwoord is helaas; 'NEE'. De start was niet super en hij na een voltallige ronde lag hij 11e. Maar zoals in de manches hoopten we erop dat die ook in de finale zijn race rustig kon opbouwen en zodoende kon opschuiven in de rangschikking. Echter mocht dit helaas niet zo zijn. Op de helft van de finale brak de cardanas onder de auto. Hierdoor verloor Govert zijn achterwielaandrijving. Hij moest de rest van de finale helaas rustig uitrijden. Dat was weer even een domper. Het zit ons dit seizoen op z'n zachts gezegd nog niet helemaal mee. Maar ook nu weten we weer hoe veranderlijk de autocross kan zijn en daarom gaan we ook weer met volle moed richting de volgende wedstrijd. Dit is de laatste NK wedstrijd, deze vindt plaats in Albergen op zaterdag 14 september. In de klassering staan we op een teleurstellende 17e plek. We gaan er alles aan doen om er nog een mooie klassering uit te slepen zodat we nog de top 10 binnen kunnen maar realistisch gezien gaat dit een heel lastige opgave worden. Verslagen zijn wij, woorden schieten tekort...

Op zondag 4 augustus is 'onze Hans' abrupt uit ons leven genomen! Het team GPracing zal nooit, nooit meet hetzelfde zijn zonder jou! Die 10 jaren dat wij autocrossen was jij erbij en hielp je ons met álles, of het nou zondagochtend of vrijdagavond was.. jij stond voor ons klaar om die auto's weer op de baan te krijgen! En trots dat je was als we een mooi resultaat pakten! Maar vanaf nu zullen we het zonder jou moeten doen, en dat doet heel veel pijn maar met z'n allen gaat dat ons zeker lukken! 


Uiteraard staan wij zaterdag niet aan de start op het NK in Gendringen.. wij gaan dan definitief afscheid nemen van Hans!


Hans wat zullen wij jou enorm gaan missen! Wij wensen Carla en haar familie enorm veel sterkte toe met dit grote verlies!


Pascal, Govert, Wouter, Henry, Bert, Patrick, Koen, Bas, Ron, Gerbert, Daan, Theo, Maikel


Wouter zit middenin confronterend leerproces!

21-07-19 Horst

Nadat Wouter tijdens de regiocross in Rosmalen voor het eerst meters maakte met de nieuwe kever was hij er opgelaten. Wat was dat een gave ervaring, maar duidelijk werd ook dat hij nog heel veel meters moest maken om competitief te worden. En het rijden op klei is één ervaring maar er zijn twee ondergronden.. en die andere is zand. En dat zand konden we vinden in Horst. Doel was om zoveel mogelijk meters te maken en vooral mee te maken hoe het is om in een kever te rijden óp het zand. En dat beviel goed. De manches kwam hij goed door en kon zich goed mengen in de strijd. De moeilijkheidsgraad was vooral het rijden met zó weinig zicht. En dat is wel even wennen met deze achterwielandrijvers waar het zand je om de oren vliegt. In de finale was er een kleine domper. In de eerste bocht belande een andere auto in zijn zijkant en duwde Wouter over zijn dak. Gelukkig ging het niet heel hard en dus viel de schade gelukkig mee. Maar dat was wel even een teleurstelling zo op het einde van de dag. De duikeling had geen invloed op het zelfvertrouwen van Wouter, hij kon er namelijk niets aan doen! Weer een ervaring rijker!

25-08-19 Nuland

Zoals gezegd probeert Wouter dit jaar met de kever zoveel mogelijk meters te maken. Jarenlang heeft hij natuurlijk in een standaard voorwiel aangedreven auto gereden en dan is dit wel even een omschakeling. De snelheid ligt hoger, je krijgt meer grond op je vizier, het is een openwheel klasse en het voornaamste dat het een achterwielaandrijver is. Dat betekent dat je de bochten heel anders moet nemen dan in de Civic. En het inschatten van deze nieuwe dimensies kost nu eenmaal tijd en dat is een confronterend leerproces. Vandaag ook weer op de regiocross in Nuland. Want naast al die nieuwe dimensies die je als rijder in de auto meemaakt heb je er in het rennerskwartier ook mee te maken. En dan gaat het vooral om afstellingen van de schokbrekers, wielstanden en de bandenkeuze. Oók dat is een leerproces voor het team. In de eerste manche in Nuland hadden we dan ook de verkeerde bandenkeuze gemaakt en was de auto heel moeilijk te controleren voor Wouter. Dus werd besloten in de tweede manche een andere set banden eronder te zetten. Dat pakte goed uit hij kon goed meerijden met de top op plek 2. De snelheid zat er goed in. Maar na een paar ronden kwam hij bij het uitkomen van de verraderlijke chicane lelijk tegen de grondwal aan en vloog verschillende keren over de kop. Dat was even een flinke klap. De auto had helaas wat schade en uit voorzorg werd besloten om niet meer te rijden. Dit was echt de eerste klapper van Wouter op hoge snelheid. Gelukkig kwam Wouter ongedeerd uit de auto en vervolgens overheerste vooral de teleurstelling omdat hij de rest van de dag niet meer kon rijden. Juist in deze periode moet je de meters maken. Maar agh.. zo een koprol op hoge snelheid is ook goed voor de ervaring.. inmiddels weet die waarschijnlijk wel wat de limiet is van de kever!

Op de verkeerde momenten op de verkeerde plek!

13-07-19 NK Rosmalen


In de twee weken ná het Autocross Masters weekend moest er weer flink wat werk verzet worden. De schade aan de versnellingsbak bleek groter dan gedacht en dus moest er ook veel gerepareerd worden en dat kost nu eenmaal de nodige tijd. Desondanks kregen we de auto uiteraard weer op de baan in Rosmalen. En waar het in het Autocross Masters weekend in Terwolde nog de zweetdruppels van je hoofd afliepen waren dat vandaag in Rosmalen vooral de regendruppels. En dat de gifbeker dit seizoen nog niet leeg was bleek wel in Rosmalen...


Het was vandaag Pascal die achter het stuur van de Mitsubishi kroop. Hij ging er vol vertrouwen voor zitten want zijn vorige wedstrijden in Oldebroek pakte hij nog het eerste GP podium in de Toerwagenklasse. Twee weken erna liet die ook zien dat de Evo op de harde klei in Terwolde goed uit de voeten kon. En aangezien er vandaag weer een harde kleibaan op hem te wachten stond beloofde dat veel goeds. De eerste manche moest hij vanaf de laatste rij komen. Hij kon in het eerste rechte stuk er niet volledig voor gaan. Doordat het opspattende gras in zijn raamnet kwam te zitten had hij heel slecht zicht. Desondanks kon hij in het tweede gedeelte van de manche wel naar voren kruipen en het gevecht aangaan in de middenmoot. Dit resulteerde in een 7e plek. In de tweede manche was de baan inmiddels een stuk droger en in combinatie met een andere set banden pakte dit goed uit. Hij kon goed meestarten met de kop en kwam als 5e door na een ronde. Echter sloeg kort daarna het noodlot toe. Vlak voor Pascal sloeg een andere auto in de chicane over de kop. Hij én een andere auto konden dit niet voorremmen en klapte dus beiden op de over de kop geslagen auto. Gelukkig kon Pascal de auto nog wel starten en dus mocht die weer meestarten met de herstart op de baan. Alleen toen gebeurde er iets wat hem al jaren niet overkomen was... Hij maakt een valse start(!) Wat een drama, waarschijnlijk nog steeds met z'n hoofd bij de klapper van enkele momenten ervoor, schiet hij te vroeg uit de startblokken. Vervolgens kon hij wel de potentie van de auto laten zien en reed rondenlang achter de nummer 1  aan. Helaas was dit uiteraard voor niets want Pascal werd terug gezet in de uitslag. Vervolgens bleek in het rennerskwartier dat de schade toch erger was dan gedacht. Door de klap was de chassisbalk naar binnen gekomen en de poelie kapot geslagen waardoor de v-snaar eraf was gelopen. Met het nodige improvisatiewerk en hulp van o.a. EDG techniek konden we de auto nipt op tijd klaar krijgen voor de derde manche. Deze manche mocht Pascal op rij 1 starten en gezien de snelheid moest hier wel een goed resultaat geboekt worden. En hij zat er ook direct goed bij maar wederom ging het mis bij een andere deelnemer. Een harde koprol en dus de rode vlag. Pascal kon gelukkig uit de problemen blijven. Een volledige herstart was het gevolg. En nu was die nog beter weg. Hij kwam zelfs als 2e uit de eerste bocht. Maar bij het uitkomen van deze bocht werd hij hard naar buiten geduwd de greppel in. Totale overmacht.. hij reed op zijn eigen lijn en een andere deelnemer kwam naar buiten gedreven tégen Pascal aan. Gelukkig kon hij nog op tijd remmen om een koprol te voorkomen. Een enorme deceptie want dit betekende ook géén finale.. wat waren we er zuur van. Het lijkt erop dat het dit jaar net even allemaal tegen zit. Maar dit geeft des te meer een rede om ons hoofd omhoog, we weten dat autocross vaak twee uitersten kent dus we gaan er alles aan doen om de volgende NK-wedstrijd er weer te staan. Want dan kan het weer het andere uiterste zijn. Daarnaast is natuurlijk duidelijk dat de auto qua potentie het heel goed doet. Echter moet het nú even onze kant op gaan vallen. 

Autocross Masters; niet wat we ervan verwacht hadden!

29/30-07-19 Terwolde

Net als vorig seizoen besloten we om ook dit jaar weer aan de start te verschijnen op een Autocross Masters wedstrijd. Dit is, na het NK, het tweede podium wat betreft autocross in Nederland. Dit kampioenschap telt ook 6 wedstrijden maar dan verspreidt in Nederland, Belgie én Duitsland. Per wedstrijd word er een weekend gereden. Op de zaterdag worden de eerste én tweede manche verreden plus de dagfinale. Op de zondag word dan de derde manche verreden, gevolgd door een halve finale en finale. Dit weekend stond Terwolde op de Autocross Masters agenda. Pascal stond in de Evo aan de start. Daarnaast was het ook Wouter zijn kans om in de kever weer de nodige meters te maken. Voor Pascal begon het na zijn podiumplek op het NK in Oldebroek niet heel voortvarend in de eerste manche. Hij wist de finish niet te halen door remproblemen. Dit probleem werd hersteld en vervolgens kon hij in de tweede manche wel volledig los in de Evo. Hij ging van start tot finish aan de leiding en ging onbedreigd naar de overwinning. In deze manche klokte hij ook nog eens de snelste dagtijd. Hierdoor mocht hij de dagfinale ook vanaf pole-position starten. Echter was hij niet de snelste starter maar kon zich na de eerste doorkomst wel direct doorstoten naar de 2e plek. Hij was vervolgens op jacht naar de nummer één en dus de finale overwinning maar het noodlot sloeg toe. Bij het aanremmen van de bocht ging helaas de aandrijflijn kapot. Hierdoor moest Pascal de strijd vroegtijdig staken. Door deze schade kon hij helaas ook de zondag niet meer in actie komen. Voor Wouter zat er helaas op de zaterdag ook geen dagfinale in. Hij zat niet bij de beste 15 rijders maar dat was misschien ook nog wat te hoog gegrepen. Maar desondanks had die wel weer 2 manches kunnen rijden en dus de nodige meters kunnen maken op de harde kleibaan in Terwolde. Waar Pascal op de zondag vanaf de zijkant moest toekijken kon Wouter wél weer plaatsnemen in de kever. Voor hem stond er nog een 3e manche op het programma. Deze wist hij goed te finishen en dus mocht hij ook nog aantreden in de halve finale. Helaas wist hij in de halve finale niet bij de beste 8 te finishen waardoor hij de grote eindfinale mistte. Helaas, maar hetzelfde verhaal als op de zaterdag, toch iets té hoog niveau nog voor Wouter in dit stadium. Maar het is al heel mooi om te zien hoe hij groeit met de auto en belangrijk ook dat hij niet bang is! Want het gaat toch wel erg hard allemaal!

Nieuwe uitdaging voor Wouter én team GP!

Voor Wouter was dit jaar één doel; Nederlands Kampioen worden in de Divisie V. In de voorbereiding én op het eerste NK was hij hard opweg om dit doel te gaan bereiken. Maar een technische afkeur op het NK in Gersloot gooide roet in het eten. Het verhaal is bekend. Maar er werd niet lang getreurd. Direct werd 'Plan 2020' van de planken gehaald. De keverklasse. Naast de Toerwagenklasse vonden wij altijd al de verlaagde keverklasse de twee mooiste klassen. En uiteraard werd het dan ook een doel om daar dan ooit in uit te komen. Oorspronkelijk was het plan om dat volgend seizoen te doen maar nu werd dit plan dus naar voren gehaald. Op deze manier kan Wouter direct al veel meters maken in dit seizoen en zo de nodige ervaring opdoen. Hierdoor staat die volgend jaar als met de nodige kennis en kunde aan de start op het NK Autocross. Want het is wel heel wat anders zo een kever. Meer vermogen, lichtere auto én bovenal een achterwielaandrijver. Dit vergt wel wat stuurmanskunsten en deze kon hij voor het eerste tonen tijdens de clubcross in Rosmalen. Hier maakte hij de eerste meters in de Kever. En dat ging zeker niet onverdienstelijk. Je zag dat Wouter manche ná manche zich meer op gemak voelde in de kever. In de finale kon zich zelfs meten in de middenmoot! Maar we weten natuurlijk dat dit nog maar een begin is en dat we nog veel te leren hebben. Rest van het seizoen staat dus voor Wouter in het teken van meters maken en zich één te gaan voelen met de auto! We kijken uit naar onze nieuw gestelde doelen!

Grote euforie na podiumplek op NK Oldebroek!

15-06-19 Oldebroek

Na de zwarte dag voor het team in Gersloot konden we nu wel wat succes gebruiken. En dat kwam er! Pascal pakte een totaal onverwachte podiumplek in de NK finale van de Toerwagenklasse!

Govert maakte met de Mitsubishi Evo een lelijke koprol in Oldebroek. In de derde manche werd hij naar buiten geduwd, had teveel snelheid en vloog verschillende keren over de kop. Veel schade tot gevolg. En dus werden het een drietal drukke weken om de auto weer helemaal klaar te krijgen voor het NK in Oldebroek. Maar uiteraard kwam dat goed en met veel hulp van de mensen om ons heen stond er weer een frisse auto aan de start in Oldebroek. En er was toch wat gezonde spanning binnen het team. Het was namelijk belangrijk om de dag nu zonder problemen door te komen en toch de potentie van de auto te laten zien. Daarnaast was het ook wat spannend voor Pascal. Hij kroop namelijk weer voor het eerst sinds 15 september vorig jaar achter het stuur. Zonder voorbereiding en dan is het in het begin toch even aftasten. En dat bleek ook wel. Pascal begon, voor zover dat kan, redelijk behouden in de eerste manche. Duidelijk was dat hij in de daaropvolgende manches ook steeds beter in zijn ritme kwam en finishte in de manches als 8e, 5e en 5e. Opzich goede klasseringen maar voor ons was wel al duidelijk dat die al de drie manches wel in de zwaardere groep van de twee. Dus dat gaf wel wat hoop. Maar toch had Pascal moeite om de juiste lijn te vinden op de zware zandbaan in Oldebroek. Dit veranderde in de finale. De finale mocht hij als 8e aanvangen (2e rij). Hij was wat minder weg maar kon in de eerste bocht veel goedmaken en kwam als 5e aan bij de tweede bocht. Echter ging in diezelfde bocht een andere auto hard over de kop. Dat resulteerde in een complete herstart op de startgrid. Op deze startgrid bleek wel dat er een drietal rijders niet meer aan de start stonden en dus werden de kansen op wat moois vergroot. Pascal was nu wél goed weg uit de startblokken en kwam na de eerste doorkomst als 4e door. Vervolgens wist hij op snelheid de 3e plek over te nemen, en was hard opweg naar het podium. Meer zat er jammer genoeg ook niet in. Pascal kon de nr. 2 wel volgen maar meer dan dat ook niet. Maar we wisten al dat dit resultaat ver boven verwachting was daarom voerde euforie de boventoon. Vooral omdat dit er een voor het team was. Hard gewerkt, prachtig resultaat! Super mooi! Door dit resultaat zijn we opgeschoven naar de 6e plek in de tussenstand om het NK autocroos in de Toerwagenklasse. Onze volgende NK is op zaterdag 13 juli in Rosmalen! Dat is tevens ons dichtstbijzijnste NK dus wil je ons dichtbij in actie zien op het hoogste niveau? Kom dan vooral een kijkje nemen!

Zwarte dag voor team GP bij opening seizoen!

25-05-19 Gersloot

Het was weer een lange winter! We besloten na het succesvolle einde van het vorige seizoen hierop verder te bouwen. We hadden met beide auto's al redelijk veel bereikt maar ambitieus als we zijn kan het altijd meer natuurlijk. En daarom besloten we de beide auto's op verschillende punten verder door te ontwikkelen. Dit betekent dat we zowel de Honda als de Mitsubishi helemaal opnieuw hebben opgebouwd. Want stilstand is achteruitgang in de autocross en ook daarom moet je bezig blijven. De winter verliep zeer goed. De Honda koste iets minder tijd dan de Mitsubishi en was dus ook al vrij bijtijds klaar. Het schema voor het afbouwen van de Mitsubishi was iets strakker gepland maar ook dat kwam goed uit. En dus kon de auto in de week voor de eerste voorbereidingswedstrijd (14-04-19 Keijenborg) de testbank op. Echter liep dit niet als gehoopt en liepen we een hoop vertraging op. Uiteindelijk zou onze eerste wedstrijd dus deze in Gersloot. Direct voor de leeuwen op het NK-podium. Je kunt dus niet spreken van een ideale voorbereiding bij Govert en Pascal in de toerwagenklasse.


In de Divisie V bij Wouter verliep de voorbereiding juist weer wel voorspoedig. Hij stond aan de start bij de RAMO regiowedstrijd in Keijenborg (14-04-19). Hier pakte hij na een aantal strakke manches op knappe wijze de finale-overwinning.Vervolgens in onze 'dichtbij-huiswedstrijd' op 2e paasdag in Groot Ammers (22-05-19) pakte hij wederom de finale-overwinning op een overtuigende manier. We zouden in totaal 3 voorbereidingswedstrijden gaan rijden richting de opening van het NK in Gersloot en dat betekende dat er nog één op het programma stond. En dat was de RAMO regiowedstrijd in Langeveen(05-05-19). Maar ook op deze zware zandbaan pakte Wouter de finale. Dat betekende dus dat hij een zogenaamde 'hattrick' scoorde, 3 uit 3. Op een betere manier kon je niet afreizen naar Gersloot!

Ondanks de in de war gegooide voorbereiding voor Govert en Pascal met de Mitsubishi stonden ze 'gewoon' aan de start in Gersloot. Het was Govert die eerste wedstrijd van deze NK-campagne voor zijn rekening zou nemen. En dat deed hij niet onverdienstelijk. 'Even rustig beginnen' zat er niet in. Hij was direct verwikkeld in een flink gevecht om de 5e postitie. Hij was duidelijk sneller maar kon de groep helaas niet afschudden. Uiteindelijk finisht hij op een 7e positie. In de tweede manche moest hij vanaf de laatste rij komen maar na een zeer strakke manche werd Govert 3e(!). De potentie van de auto werd weer zichtbaar. Duidelijk was dat we goed uit de winter zijn gekomen en direct met de besten meekonden. Vervolgens mocht hij in de derde manche vanaf de eerste startrij komen. Hij kwam goed weg en lag na een ronde op de 5e plek. Hij was sneller dan degene voor hem en wilde zijn opmars gaan starten. Maar Govert kwam niet ver. Bij het opkomen van het rechte stuk wilde hij de 4e plaats overnemen. Maar de andere auto dreef te ver naar buiten. Govert kon geen kant op en klapte hard in de aardewal. De auto hapte en sloeg hard over de kop. Gelukkig kon Govert ongedeerd uit de auto stappen maar de was de Mitsubishi zeker niet ongedeerd. De impact was zo hard dat zelfs de rolkooi gekniekt was. Hierdoor konden we niet deelnemen in de finale. En dat terwijl we, ondanks onze uitval in de derde manche, als 13e geplaatst waren voor de finale. Als Govert zijn opmars in de derde manche door had kunnen zetten was een plek op de eerste rij in de finale zeker niet uitgesloten.

Een plek op de eerste rij die Wouter wel wist te scoren door zijn uitstekende manches. Hij pakte een 3e, 1e en 5e plek en mocht dus als 3e aan de grote NK finale gaan beginnnen. Deze plek op de eerste startrij was die eigenlijk ook wel aan zijn stand verplicht na die 'clean sheet' in de voorbereiding. Maar toch als je op zo een NK staat moet je het maar wel weer bewijzen. En zichzelf bewijzen deed hij óók in de finale. In de race naar de eerste bocht sloot hij als 2e achter de nummer 1 aan. En dit bleef eigenlijk de gehele finale hetzelfde. Hij kwam niet dichter bij de nummer 1 maar kon wel wegrijden bij de nummer 3. De uitslag van de eerste bocht was uiteindelijk ook de uitslag van de finale. Wouter werd dus 2e(!) wederom een uitstekende prestatie en een nog betere start van het nieuwe NK seizoen!

Echter was de feesstemming snel verdwenen. De Honda van Wouter werd na afloop van de finale technisch afgekeurd door de Technische Comissie. De motor bevatte meer dan de maximaal toegestane cilinderinhoud. Harde resultaat van de keuring was dat Wouter uit de uitslag werd geschrapt. Een diskwalificatie die een harde streep zet door het NK seizoen.

Dat de motor technisch niet conform regelement was, was bij ons bekend. Echter is hier wel een verhaal aan verbonden. De week voorafgaand aan het NK zijn we met de motor op de testbank gegaan. Echter is deze testrun niet goed gegaan. De motor kwam er erg slecht uit. Om toch competitief aan het NK te kunnen deelnemen hebben we besloten om de andere motor erin te hangen. Deze motor gebruikt Wouter in de wedstrijden waarin dit wél is toegestaan. Natuurlijk waren we ons ervan bewust dat dit een risico met zich meebracht. Vooral aangezien er in de selectiewedstrijd voorafgaand aan dit seizoen nog op gekeurd werd. Vorig seizoen is Wouter op het NK in Holterhoek ook aan eendezelfde keuring onderworpen en toen voldeed hij. Ook Govert en Pascal zijn in het verleden onderworpen aan deze keuring. We wisten dus wel degelijk dat het een flink risico was en dat er regelmatig op gekeurd wordt. En ook nu was dit het geval en dus wisten we direct hoelaat het was. Gegokt en verloren! We hebben ons verlies genomen en zullen nu vooruitkijken naar de rest van het seizoen!

Niet bepaald een goede dag voor ons dus. Ook in de finale van de toerwagenklasse hadden we écht een mooi resultaat kunnen halen maar dat zat er dus helaas niet in. We zullen de auto in de komende 3 weken weer helemaal opnieuw moeten gaan opbouwen. Het zal een race tegen de klok gaan worden maar we zijn erop gebrand om de volgende wedstrijd weer aan de start te staan. 15 juni is het volgende NK in Oldebroek